Συσχετιζόμενες υπηρεσίες

Μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας, μπορούμε να παρέχουμε οποιαδήποτε υπηρεσία σχετίζεται με τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών πλοίων και σκαφών

Υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών

Ο κύριος στόχος μας στην Astro είναι να προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών. Έτσι, μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας, μπορούμε να παρέχουμε οποιαδήποτε υπηρεσία σχετίζεται με τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών πλοίων και σκαφών όπως επίσης και με τους αυτοματισμούς των. Από ένα μικρό φορητό VHF μέχρι σε ένα ραντάρ X-band, είτε καινούριο είτε χρησιμοποιημένο, η Astro είναι διαθέσιμη να βοηθήσει και να προσφέρει την καλύτερη λύση σε ανταγωνιστική τιμή.

Εκτός από τις πωλήσεις, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε έλεγχο και επισκευή οποιουδήποτε εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας μας, η οποία έχει διαθέτει εγκρίσεις από όλους τους μεγάλους νηογνώμονες IACS καθώς και από την Ελληνική Σημαία.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • VHF
  • MF/HF
  • SART
  • X και S band Radars
  • VDR και S-VDR
  • Αυτοματισμοί πλοίων και άλλα.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε την καλύτερη προσφορά μας.


Πινακίδια παρεκτροπών και συντηρήσεις πυξίδων

Η Astro, μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας της, μπορεί να παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία που σχετίζεται με πυξίδες, είτε μαγνητικές είτε γυροσκοπικές. Το προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την επισκευή της κύριας πυξίδας, των επαναληπτών ή οποιουδήποτε άλλου εξαρτήματος απαιτηθεί. Επίσης, μέσω του τμήματος πωλήσεών μας μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε ανταλλακτικό ή εξοπλισμό χρειάζεστε.

Πινακίδια παρεκτροπών σύμφωνα με τις τοπικές και διεθνείς απαιτήσεις μπορούν επίσης να εκδοθούν και να παραδοθούν στο σκάφος κατόπιν του σχετικού ελέγχου.